izotec

Jucătoarea de tenis Maia Todirițe, de la Clubul Condor Piatra Neamț, a ocupat locul al III-lea la Campionatul Național din Capitală, destinat categoriei 10 ani. În finala mică, eleva antrenorului Romeo Stoica a dispus, cu 4-6; 6-3; 6-3, de favorita nr. 1, Alessia Florea, de la Tenis Club Curtea de Argeș.

Un rezultat excelent, care îi deschide perspective deosebite, după o săptămână cu emoții, cu căldură și cu adversare de top. M-ar fi bucurat și mai mult un titlu de campioană, însă nu are atât de multă experiență încât să fi depășit stadiul emoțiilor foarte puternice care au pus stăpânire pe ea în semifinale. Dacă ar fi evoluat la nivelul ei și nu ar fi avut emoții, sunt absolut convins că ar fi ajuns pe locul I. Mă bucur enorm pentru acest rezultat, având în vedere că, la noi, la tenis, rezultatele la vârf se obțin foarte greu. Vom munci mai mult, vom căuta mai multe turnee importante la care să participăm pentru a acumula experiență. De fiecare dată când reușim un rezultat bun pentru orașul nostru, suntem  foarte fericiți!”, a declarat Romeo Stoica.

În semifinale, Maia Todirițe a fost învinsă cu 6-1; 6-1 de favorita 2, Eva Maria Ionescu, de la Tenis Club Curtea de Argeș, care, ulterior, a devenit campioană națională, depășind-o în finala mare pe Iris Zbranca, de la  LPS-CSS Constanța. (Ana MOISE)

 

ub
pietricica turism