izotec

Astă noapte, târziu, s-a încheiat petrecerea organizată în ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement ”Moldova”.

Petrecerea a început de la ora 09.00 și în prima parte a zilei a cuprins  mai multe și diversificate acțiuni adresate copiilor. Dar și un campionat de volei pe plajă și mai multe sesiuni de mișcare în aer liber, cu sprijinul antrenorului de fitness Bogdan Huci.

La ora 14, prezent în mijlocul petrecerii, domnul primar Lucian Micu, a declarat: „Sunt bucuros că, dat fiind că este pentru prima oară când realizăm o astfel de petrecere, la această oră peste  o mie de persoane au intrat la bazine. Capacitatea șezlongurilor a fost deja atinsă. Se pare că toată lumea se distrează și noi suntem bucuroși că am reușit să le oferim aceste surprize. Baia cu spumă este absolută inedită și văd că are mare succes. Pe parcursul zilei vor fi și alte surprize care vor ține lumea în priză și toată lumea se va simți bine.”

Multe din activitățile desfășurate joi în ștrandul din Roman au fost preluate din propunerile pe care romașcanii le-au făcut pe pagina de facebook a primăriei: concursuri de volei, concursuri de înot, ș.a. Un grup de tinere voluntare la Centrul de zi ”Don Calabria” din Roman au întreținut pe parcursul întregii zile atmosfera prin dans.

Inițiativei primăriei de a organiza o petrecere cu diverse activități de recreere, sport și divertisment în Ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement ”Moldova” i s-a alăturat și instructorul Marius Țocu, de la  Asociația Club Sportiv A&M Dance Roman, care a oferit, în mod voluntar, o sesiune de Zumba, de la ora 19.30.

La mai multe standuri, între orele 10.00 – 13.00, 16.00 – 20.00 și 18.00-20.00, firmele Piticot și Saraland au avut  specialiști în realizarea de picturi pe piele.

”Lulu Beauty Boutique”  a adus o echipă de styliști care au tuns, coafat și machiat gratis pe cei care au dorit să arate altfel la party.

Echipa ”Video Dreams” a realizat fotografii cu cei care și-au dorit să păstreze o amintire de la acest eveniment.

”Baloane de săpun”, firmă din Roman, a oferit mai multe reprize, fiecare de jumătate de oră, de magie și baloane gigantice din săpun.

La barul de sub corabie, un barista a asigura un adevărat spectacol de preparare și de servire a cocktailurilor.

De siguranța participanților și de o distracție fără incidente s-au ocupat bodyguarzii, echipele Poliției Locale și cele ale Jandarmeriei. În Ștrand există și funcționează  un punct de prim ajutor, cu personal medical specializat, precum și salvamari.

Pentru organizarea acestui eveniment, Primăria municipiului Roman a cheltuit suma de 300 de lei, și de aceea ține să mulțumească tuturor celor care s-au implicat și, în mod voluntar, au pus umărul pentru ca acest eveniment să fie un bun prilej de socializare și distracție pentru Roman.

ub
pietricica turism

1 COMENTARIU

Comments are closed.