izotec

Poliţiştii din Bacău au efectuat, marţi, 12 septembrie, percheziţii la Penitenciarul Bacău, în comuna Dofteana (Bacău) şi municipiile Galaţi şi Brăila, se precizează într-un comunicat de presă. Au fost vizate “persoane bănuite de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune prin metoda Accidentul”.

“Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti în care 6 persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 45 de ani, sunt bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune prin metoda accidentul. Din cercetări au reieşit indicii că, în perioada iunie-septembrie a.c., membrii grupării ar fi înşelat, prin metoda Accidentul, 11 persoane din judeţele Bacău şi Galaţi. Prejudiciul cauzat, estimat până în prezent, este de aproximativ 200.000 de lei”, potrivit sursei citate.

În timpul percheziţiilor, poliţiştii au descoperit 95.000 de lei, 1.240 de euro şi 1.000 de lire. Şapte persoane au fost conduse la audieri. La percheziţiile derulate în Penitenciarul Bacău au participat lucrători din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. (ZCH NEWS; FOTO: IGPR)

ub
pietricica turism