izotec

Unele staţiuni din România nu mai prezintă interes pentru persoanele de vârsta a treia din Neamţ. Cel puţin aşa se poate deduce dintr-o comunicare a Casei Judeţene de Pensii (CJP) Neamţ, în care se precizează că “pentru a doua serie de tratament balnear aferentă anului 2017, pentru judeţul Neamt au fost repartizate 52 de bilete, din care doar 43 bilete de tratament balnear au intrat în alocarea automată, pentru 9 bilete de tratament nefiind înregistrate solicitări”.

Totuşi, pentru cei interesaţi, “precizăm ca biletele de tratament balnear ce nu au intrat în alocarea automată asigură tratament balnear în următoarele staţiuni: Amara (4 bilete), Buziaş (un bilet), Geoagiu Băi (un bilet) şi 1 Mai Oradea (3 bilete)”, menţionează CJP Neamţ.

Seria a II-a are ca dată de intrare în staţiuni perioada 25-28 martie, iar biletele de tratament au fost alocate în 9 din cele 13 staţiuni în care Casa Naţională de Pensii deţine în proprietate structuri de cazare, respectiv: Covasna, Olăneşti, Geoagiu, Nicolina, Pucioasa, Buziaş, Sărata Monteoru, 1 Mai şi Amara.

Beneficiarii vor fi înştiinţaţi telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afişată atât la sediile CJP Neamţ din Piatra Neamţ şi Roman, cât şi pe pagina de internet a instituţiei (www.pensiineamt.ro/bilete).

Seria a III-a de tratament balnear pentru anul 2017 va avea ca dată de intrare în staţiune 8 aprilie 2017. (ZCH NEWS)

ub
pietricica turism

1 COMENTARIU

Comments are closed.