izotec

Conducerea IPJ Neamţ a decis să-l împuternicească la conducerea Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti pe singurul ofiţer care lucrează acolo, subcomisarul Radu Paul Pintilie. El va coordona activitatea secţiei până ce funcţia de şef – rămasă vacantă după dispariţia neaşteptată a comisarului şef Gheorghe Chelaru – va fi ocupată prin concurs.

În primele zile ale acestei săptămâni s-au făcut toate operaţiunile de predare-primire la Borleşti şi un “inventar” al dosarelor aflate în lucru. Tot în această săptămână, joi, 3 aprilie, va avea loc concursul pentru şefia Poliţiei Roznov. S-au înscris la “start” Constantin Asavinei, actualul împuternicit, dar şi Ionuţ Savin, Ionuţ Matache, Sorin Bărbieru şi Lucian Gabur.

Ultimul este cercetat disciplinar pentru că a asistat la corecţia aplicată de Cezar Filip infractoarei de 14 ani, şi nu a intervenit. Acest lucru nu-l împiedică, însă, să candideze, pentru că cercetările sunt în curs şi nu s-a dat încă un verdict în acest caz. La Roznov a mai fost un concurs în luna februarie, la care s-au înscris tot 5 ofiţeri dar nici unul n-a reuşit să obţină punctajul minim pentru ocuparea funcţiei de şef. (C. MIRCEA)

ub
pietricica turism

1 COMENTARIU

  1. Felicitari, domnului politist care nu a intervenit in cazul ” Filip. Am fost atacata de aceasta “nenorocita “, pe care daca o prindeam, o sminteam cu bataia. si nu_i trageam doar doua suturi, asa cum foarte bine a procedat domnul politist .Acesta, nu a facut decat sa ne apere pe noi,i batranii , fara aparare.

Comments are closed.