izotec

Radu Samson, fost candidat USR la alegerile parțiale pentru Primăria Roman, este noul președinte al filialei partidului din localitate, se precizează într-un comunicat de presă.

“Alegerile din cadrul USR Roman au avut loc duminică, 8 octombrie, după ce la sfârșitul lunii septembrie deputatul Iulian Bulai și-a dat demisia din funcția de președinte din dorința de a dinamiza activitatea filialelor locale ale USR din județ. După această schimbare, deputatul Iulian Bulai și-a păstrat funcția de președinte al USR Neamț, în timp ce filialele din județ sunt conduse de membri locali: Ioan Ploscaru la Piatra Neamț, Radu Samson la Roman, Gheorghe Sauciuc la Târgu Neamț și Emil Constantin la Zănești”, potrivit sursei citate.

“Îl felicit pe prietenul și colegul meu Radu pentru noua sa funcție și am încredere că va face din USR Roman o filială puternică prin ideile și proiectele sale. Îl apreciez pentru că dorește să se implice și sunt sigur că va face o treabă bună la Roman. În cazul meu, din punct de vedere politic, voi ocupa o singură funcție, aceea de președinte al filialei județene USR, poziție din care voi coordona celelalte filiale din județ”, a precizat Iulian Bulai.

După aflarea rezultatului alegerilor, Radu Samson a transmis pe pagina personală de Facebook: “Le mulțumesc colegilor care mi-au acordat încrederea lor și m-au ales să conduc Filiala USR Roman din funcția de președinte. Voi face tot ce pot pentru a transforma USR Roman într-o voce răsunătoare a politicii romașcane și nemțene și mai ales pentru a le oferi o alternativă viabilă cetățenilor care își doresc un partid cu oameni în care să poată avea încredere”.

Chiar cu o zi înainte de a fi ales, Radu Samson a postat, tot pe pagina proprie de Facebook, text şi foto referitoare la noua maşină (second-hand) a Primăriei Roman:

Acesta este probabil doar începutul pregătirii terenului politic pentru ce va fi la localele din 2020. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Radu Samson Facebook)

ub
pietricica turism