Handbalistele de la CSM Roman își cunosc adversara din optimile Cupei României. Aceasta este divizionara A Minaur Baia Mare (locul II în seria B, 39 puncte). Partida va avea loc, într-o singură manșă, pe terenul formației maramureșene, pe 4 mai, iar câștigătoarea se califică în sferturile de finală. În caz de egalitate, se vor executa direct aruncări de la șapte metri.

“Considerăm, totuși, că pentru noi este o tragere la sorți accesibilă însă jocul trebuie tratat cu multă seriozitate pentru că nu se dispută decât o singură manșă. Treaba asta este cu două tăișuri. Pentru ele poate fi o motivație suplimentară jucând acasă. Au mai fost cazuri când o echipă din eșalonul secund a eliminat o formație din prima ligă. Dacă ajungem în sferturi am putea prinde un culoar favorabil care să ne ducă în final four-ul întrecerii”, a declarat profesorul Viorel Lazăr, antrenorul formației nemțene.

Programul celorlalte întâlniri din optimi: CSM București-”U” Cluj, Corona Brașov-CSM Bistrița, HC Dunărea Brăila-CS Măgura Cisnădie, HC Zalău-SCM Craiova şi Rapid București-CSU Danubius Galați (Ana MOISE)

pietricica turism