izotec

Jucătoarele de rugby ale Clubului Venus Rifil Piatra Neamț (U 12-14 ani) au repurtat un nou succes. Recent, ele s-au situat pe primul loc la cea de-a XV-a ediție a Memorialului ”Cristi Breb” de la Timișoara. Reușita elevelor președintelui Eusebiu Popa este cu atât mai importantă cu cât a fost obținută în compania a trei echipe similare de băieți de la cluburile ”Antonio Junior” București, ”Războinic Timișorean” Timișoara și Victoria Cumpăna Constanța.

 

Pe lângă trofeul acordat echipei câștigătoare, ”mâtzele negre” au mai fost răsplătite și cu un premiu individual, Alexandra Barna fiind desemnată cea mai tehnică jucătoare a turneului. Organizatorii au rămas impresionați de potențialul de joc al pietrencelor: ”Senzație fetele acestea, o reală încântare să le urmărești! Felicitări tuturor!”.

”Le mulțumim organizatorilor. Pentru mine, cea mai mare surpriză au fost fetele noi care au doar două luni de antrenament: Iulia Bonteanu, Laura Murariu, Adelina Stoian, Elena Grosu și Diana Mândrilaș.  Cele ”vechi” m-au dezamăgit. Este vorba despre Alexandra Barna, chiar dacă a fost declarată cea mai tehnică jucătoare, Fabiola Bortă, Irina Sălăvăstru, Diana Aparaschivei, Rebeca Loghin. Au mai jucat Ana Humă și Alexandra Popa”, a declarat Eusebiu Popa.

Partener oficial: RIFIL SA. Colaboratori: Dinamic 92, Temad , TCE 3 Brazi Cibibon și cetățeanul irlandez Kevin Kelly. (Ana MOISE)

ub
pietricica turism