O mașină a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat în această dimineață (17 iulie), în satul Pluton din comuna Pipirig. Primele apeluri la 112 indicau 4 persoane rănite și încarcerate. Echipajul de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț, care s-a dus la fața locului, a intervenit, însă doar pentru a preveni producerea unui incendiu.

Au fost 3 persoane rănite, care ieșiseră din autoturism și au fost preluate de ambulanțele SAJ Neamț”, a declarat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

ub.ro

Polițiștii rutieri s-au dus și ei la locul accidentului și au stabilit că autoturismul, condus de un bărbat de 40 de ani din Iași, circula dinspre Poiana Largului spre Târgu Neamț. După o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul asupra direcției, iar mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat într-o râpă, la o diferență de nivel de 5-6 metri. Conducătorul auto n-a pățit nimic. În schimb soția și fetele sale, dintre care una în vârstă de 7 ani, au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în cauză, pentru vătămare corporală din culpă. (C.M.)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here