izotec

O mașină a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat în această dimineață (17 iulie), în satul Pluton din comuna Pipirig. Primele apeluri la 112 indicau 4 persoane rănite și încarcerate. Echipajul de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț, care s-a dus la fața locului, a intervenit, însă doar pentru a preveni producerea unui incendiu.

Au fost 3 persoane rănite, care ieșiseră din autoturism și au fost preluate de ambulanțele SAJ Neamț”, a declarat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Polițiștii rutieri s-au dus și ei la locul accidentului și au stabilit că autoturismul, condus de un bărbat de 40 de ani din Iași, circula dinspre Poiana Largului spre Târgu Neamț. După o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul asupra direcției, iar mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat într-o râpă, la o diferență de nivel de 5-6 metri. Conducătorul auto n-a pățit nimic. În schimb soția și fetele sale, dintre care una în vârstă de 7 ani, au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în cauză, pentru vătămare corporală din culpă. (C.M.)

ub
pietricica turism