izotec

Întrecerile ediției a VIII-a a Cupei TCE 3 Brazi la sărituri peste obstacole debutează joi, 6 iulie, cu parada participanților și ședința tehnică a competiției. Concursul propriu-zis se va desfășura pe durata a trei zile, în perioada 7-9 iulie, la Baza Hipică ”Virgil Bărbuceanu“, din Piatra Neamț. Valoarea totală a premiilor este de 400 de milioane de lei vechi, sumă oferită integral de principalul sponsor, Grupul de Firme TCE 3 Brazi. 80 de sportivi și tot atâția cai se vor afla la startul întrecerilor.

”Vor veni sportivi de la cele mai importante cluburi de profil din țară, cluburi care de fapt au fost prezente și la edițiile anterioare. Noutatea constă în faptul că de data aceasta va fi numai Cupa TCE 3 Brazi, deci nu mai este cuplată cu o altă competiție cum făceam noi de obicei. Cu acordul Federației Române Ecvestre s-a stabilit să înmânăm două trofee, unul pentru începători, amatori și juniori și unul pentru câștigătorul de la categoria avansați. Trofeul pentru începători se înmânează sâmbătă, 8 iulie, odată cu festivitatea de deschidere iar trofeul pentru avansați se va decerna duminică, 9 iulie, când se va organiza festivitatea de premiere”, a declarat Costache Lupu, președintele CS Ecvestru Piatra Neamț.

CS Ecvestru Piatra Neamț va fi reprezentat de cei trei sportivi care s-au clasat pe primele trei locuri la recenta Cupă a Fermierului: Lucian Aprofirei cu calul Prinț, Oriana Chelaru cu calul Sonia și Alexandru Melinte cu calul Rudi. (Ana MOISE)

ub
pietricica turism