izotec
O nouă Farmacie Ardealul, a unsprezecea, s-a deschis astăzi, 17 iulie, în Piatra Neamț, pe bulevardul Traian, vizavi de Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Este una din zonele ”fierbinți” din Piatra Neamț, zonă pe care cei de la Ardealul nu o acoperiseră până în prezent. Din acest motiv, pacienții erau nevoiți să se deplaseze în alte locații pentru a putea beneficia de serviciile acestui lanț de farmacii, recunoscute pentru gama variată de produse, prețurile corecte și servicii de consiliere de calitate.
În apropiere există mai multe farmacii, însă cei de la Ardealul au dovedit întotdeauna că nu sunt descurajați de concurență, fiindcă au atuul calității serviciilor și produselor oferite.
Farmaciile Ardealul, cunoscute de toți pietrenii, reprezintă o afacere de familie, începută și dezvoltată exclusiv în municipiul Piatra Neamț, al cărei succes s-a bazat întotdeauna pe calitatea serviciilor oferite pietrenilor și pe încrederea pe care aceștia au investit-o în aceasta farmacie. De aici și motto-ul Farmaciilor Ardealul: ”Împreună pentru sănătate!”.
Așa cum obișnuiește la fiecare farmacie nou deschisă, Ardealul a pregătit o surpriză pentru cei care aleg să treacă pragul Farmaciei Ardealul 11: timp de o săptămână, oricine dorește poate să facă GRATUIT un test pentru depistarea osteoporozei.
Testarea se face pe bază de programare la tel. 0799 758 138 sau 0233 621 795.
ub
pietricica turism