izotec

Teiul (Enadani) Poiana Teiului se plânge de arbitrajul partidei disputate contra formaţiei CSM Focşani 2007. Meciul jucat sâmbătă, 17 iunie, la Bicaz, baraj pentru promovarea în Liga a III-a, a fost câştigat de echipa din Vrancea cu scorul de 2-1 (1-0). Nemţenii apreciază că au avut gol perfect valabil în minutul 4, iar imaginile postate pe pagina proprie de Facebook le dau dreptate:

“Gol perfect valabil anulat pe motiv de offsaid. Ruşine d-le arbitru asistent liga a 2 a. În momentul pasei la faza din min. 4, autorul golului Negru Alexandru, este singurul jucător dintre cei trei ajunşi pe linie ofensivă, care în momentul pasei pleacă din poziţie 100% regulamentară, avantajat de adversarul direct!!!”, potrivit paginii de Facebook a Enadani Poiana Teiului. Întreaga succesiune de imagini – AICI.

Într-o altă postare de pe aceeaşi pagină, formaţia nemţeană îşi exprimă speranţa că rezultatul poate fi întors în returul de pe 24 iunie: “Două reprize ce au fost pur şi simplu împărţite între cele două combatante, pe o vreme ce numai de fotbal nu a fost cu ploaie torenţială care nu a dorit să se oprească. O echipă focşăneană cu jucători de calitate, ambiţioşi, antrenaţi zilnic dar care pot fi învinşi credem noi chiar pe terenul propriu în meciul retur de sâmbătă 24 iunie. Va fi foarte greu dar nu imposibil şi sperăm să putem întoarce rezultatul”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

ub
pietricica turism