izotec

Miercuri, 6 septembrie, mai mulţi copii proveniţi din familii nevoiaşe au primit în dar din partea primarului Daniel Harpa ghiozdane şi rechizite. Alături de edil au fost prezenţi city-managerul Geanina Fedeleş şi angajaţi ai Direcţiei de Asistenţă Socială, în frunte cu directorul Vlad Angheluţă.

“Ca în fiecare an administraţia locală este alături de familiile nevoiaşe care au copii la şcoală. Această acţiune vine ca urmare a colaborării cu dl. Vlad Angheluţă, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială, care ne-a identificat familiile cu probleme sociale ce se află în evidenţa instituţiei pe care o conduce. În perioada următoare, vom avea o astfel de acţiune şi cu organizaţia TSD Târgu-Neamţ, când vom identifica alţi 30-40 de copii. Astăzi, 40 de copii au primit ghiozdane, caiete şi alte rechizite şcolare. Vă dorim mult succes la şcoală şi sănătate!”, a spus primarul Daniel Harpa.

Despre gestul edilului de Târgu-Neamţ ne-a spus mai multe una dintre mamele care a venit însoţită de trei copii: “Mulţumim domnului primar, pentru gestul pe care l-a făcut şi care ne ajută foarte mult. Ne-a scutit de o cheltuială mare. Vă spun sincer că nu aş fi avut bani să cumpăr toate cele necesare copiilor mei pentru şcoală”. (C.T. STURZU)

ub
pietricica turism