izotec

Demisii în lanț la PMP Târgu-Neamț. Mai mulți membri ai organizației, printre care și Elena Didilă și-au depus demisiile din organizația PMP Târgu-Neamț. Practic, organizația a rămas cu doar trei membri activi, printre care și soțul Elenei Didilă, vicepreședintele organizației Nasser Solaiman.
Nu mă mai regăsesc în Partidul Mișcarea Populară. Pe această cale anunț retragerea mea cel putin pentru o perioadă de timp, până când lucrurile vor intra pe făgașul normal. Jocurile de culise și abaterea de la ceea ce înseamnă cu adevărat sa faci politică nu mă încântă. Politica se face ( cel puțin așa gândesc eu ) în scopul și în serviciul oamenilor și nu numai pe perioada alegerilor. Timpul trece, cărbunii de sub oala unora nu vor arde permanent, iar fumul transparenței s-a îngroșat încât nimic nu mai este clar. Dacă nu venim cu o mentalitate nouă, creativă și vizionară, pierdem timpul inutil.Va veni momentul când va trebui trasă linie și calculate realizările peste 4 ani, iar în acest ritm mă tem că va da cu minus. Deocamdată, urez succes colegilor să reușească să se regrupeze în mod inteligent și productiv”, ne spune Elena Didilă.
Întrebat despre decizia soției sale, dar și de faptul că nu-i urmează gestul de a se retrage, Nasser Solaiman spune că rămâne în partid doar pentru că îl apreciază pe Traian Basescu, crede și admiră modul lui de a face politică.
Contactat telefonic, fostul președinte PMP Neamț Laurențiu Dulamă ne-a spus: „Oricine se retrage din PMP este o pierdere. Fără doar și poate. Sper ca doamna Didilă să revină asupra deciziei. Dânsa a fost un vector de opinie a organizației și este o pierdere”.

Pe vremea cand se vorbea despre o organizație PMP la Târgu Neamț

Degringolada de la nivelul organizației Neamț a dus ca majoritatea membrilor de la Târgu-Neamț să-și depună demisiile. De altfel, organizația PMP Târgu-Neamț a rămas și fără președinte, în urma demisiei lui Ciprian Mardar, după tragedia din familia acestuia.
C.T. STURZU

ub
pietricica turism

1 COMENTARIU

  1. Au crezut ca e un ciolan de ros. Insa dezamagirea a fost pe masura asteptarilor. Genul asta de “oameni” nu se pierd, ii veti gasi negresit in alta cloaca politica. Asa se nasc “politicienii” acestei tari. Dezamagitor !
    🙁

Comments are closed.