izotec
VIȘAN ADELINA
VIȘAN IULIA-ELENA
BALIOS BEATRICE-ELENA
RĂDUCANU ELIZA-GEORGIANA

ACTUALIZARE: Fetele au fost găsite.

Ieri, 7 iunie, urmare a colaborării polițiștilor ieșeni cu colegii lor din București, cele 4 minore plecate de acasă au fost găsite în Capitală. ”Polițiștii ieșeni au colaborat și cu alți colegi din țară în vederea găsirii fetelor. Verificările continuă pentru clarificarea situației de fapt”, informează oficialii IPJ Iași.

Polițiștii din judeţul Iași caută 4 fete, cu vârstele cuprinse între 12 și 14 ani, care au plecat de la domiciliu și nu s-au întors. IPJ Iași a fost sesizat că minorele sunt dispărute din data de 3 iunie.

VIȘAN ADELINA, de 12 ani, are înălțimea de 1,45 metri, aproximativ 48 de kilograme, constituție astenică, ten măsliniu, păr lung, brunet. La data plecării era îmbrăcată cu blugi și tricou de culoare albastră și era încălțată cu pantofi sport de culoare gri.

VIȘAN IULIA-ELENA, de 13 ani, are o înălțime de 1,50 metri, aproximativ 48 kilograme, constituție astenică, ten măsliniu, păr brunet lung. La data plecării era îmbrăcată cu pantaloni tip blue jeans, de culoare albastră, tricou de culoare roz și era încălțată cu pantofi sport de culoare albă.

BALIOS BEATRICE-ELENA, de 13 ani, are înălțimea de aproximativ 1,50 metri, greutate de 45 de kilograme, constituție astenică, ochi căprui, fața ovală, ten deschis, păr lung, vopsit blond. La data plecării de la locuință purta un tricou de culoare albastră cu dungi albe, colanți de culoare neagră cu puncte albe, iar în picioare pantofi sport de culoare neagră.

RĂDUCANU ELIZA-GEORGIANA, de 14 ani, are înălțimea de 1,55 metri, greutate de 49 kilograme, constituție astenică, ten măsliniu, față ovală, păr șaten, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui. În momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni tip blue jeans de culoare albastru deschis, rupți, purta o bluză de culoare gri și era încălțată cu o pereche de pantofi sport de culoare aurie și avea asupra ei o geantă aurie cu toartă tip lanț.

“Persoanele care pot furniza orice informații despre aceste fete, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!”, se precizează în comunicatul IPJ Iaşi. (ZCH NEWS; FOTO: IPJ Iaşi)

ub
pietricica turism