izotec

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi-a lansat, săptămâna aceasta, pagina oficială de internet. Iubitorii fotbalului din Piatra Neamţ pot afla de aici “detalii despre echipă, jucători, stadion, următoarele meciuri și clasament”, după cum se precizează pe pagina de start a site-ului.

Butonul ECHIPA oferă date şi imagini despre cele 7 echipe ale clubului: una de seniori (Liga a IV-a) și 6 de juniori (A, B,C x 2, D și E). Butonul STADION reaminteşte pietrenilor, dacă mai era nevoie, “echipele importante ale Europei care au jucat pe acest stadion”: Juventus Torino, Lazio Roma, Fenerbahce Istanbul, Twente Enschede, Sparta Praga, Sporting Lisabona, etc. “Stadionul Municipal Ceahlăul a fost construit în 1935 și renovat în 2007. Este cotat de UEFA la 3 (din 5) stele și poate găzdui meciuri internaționale. Printre cele mai importante evenimente sportive ce au avut loc aici se numără 4 meciuri ale echipei naționale de fotbal a României (2008-2012), o finală de Cupă a României (2008) și o Supercupă a României (2011), dar și meciurile de UEFA Champions League și Europa League ale echipei FC Vaslui (2011-2012)”, potrivit site-ului CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

Butonul PROGRAM oferă suporterilor posibilitatea de a cunoaşte când va disputa formaţia din Piatra Neamţ cele 5 partide rămase în campionat în această toamnă. Pe 1 şi 22 octombrie sunt meciuri la Piatra Neamţ, aşa că sunteţi aşteptaţi la stadion, mai ales că intrarea este gratuită. La butonul CONTACT se găseşte adresa poştală a clubului şi sunteţi invitat pe pagina oficială de Facebook.

Site-ul poate fi accesat AICI. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ)

ub
pietricica turism

1 COMENTARIU

Comments are closed.