izotec

Tehnicianul nemțean Costel Enache este în cărți pentru a prelua conducerea tehnică a echipei de primă ligă FC Botoșani. Fostul jucător al Ceahlăului, în vârstă de 44 de ani, antrenează în prezent naționala U 15 a României. Astăzi, 1 iunie, Enache se afla la Centrul Național de Fotbal de la Buftea în cantonament cu naționala U 18 antrenată de Adrian Boingiu.

Întrebat despre posibila sa instalare la cârma echipei botoșănene, Costel Enache nu a confirmat dar nici nu a infirmat zvonul apărut în după-amiaza acestei zile. ”Am meci cu naționala U 18 a României cu Muntenegru. Sunt în cantonament. Acum înțelege ce vrei de aici. Vorbim mâine după-amiază”.

Meciul România-Muntenegru are loc astăzi, 1 iunie, cu începere de la ora 19:30.  Tricolorii, născuți în anul 1999, au mai susținut o partidă de pregătire cu muntenegrenii marți, 30 mai, când s-au impus cu 2-1.

Costel Enache și fostul antrenor al moldovenilor, Leo Grozavu, au fost colegi la FC Ceahlăul pe vremea când pietrenii au evoluat în Cupa UEFA Intertoto cu Juventus Torino. (Ana MOISE)

 

ub
pietricica turism