izotec

Doi copii din judeţul Suceava sunt căutaţi de poliţişti, pentru că au dispărut de acasă.

Mihai Degheluţă, de 14 ani din orașul Solca, a părăsit curtea locuinței mamei sale din orașul Dolhasca sâmbătă, 9 septembrie, în jurul orei 13:00.

“Semnalmentele persoanei dispărute: înălțime 1,40-1,50 metri, 40 kilograme, constituție  astenică, păr brunet, tuns scurt (pe părțile laterale tuns zero), ochi albaștri,  contur față oval, nas drept,  prezintă o cicatrice chirugicală în lungime de aproximativ 20 de centimetri pe coapsa piciorului stâng, în apropierea bazinului. La momentul plecării voluntare, minorul era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare negru, tricou albastru deschis, adidași gri și o sapcă neagră”, precizează IPJ Suceava.

Andrei Cătălin Zlăvoacă, de 16 ani, din comuna Fundu Moldovei, a plecat de acasă în noaptea de 9/10 septembrie.

“Semnalmente: înălțime 1,67-1,70 metri, greutate aproximativ 54 kilograme, ochi albaștri, păr blond și următoarele semne distinctive: alunițe vizibile pe gât, o cicatrice de aproximativ 2 centimetri în partea stângă a cefei. Minorul avea asupra sa următoarele articole de îmbrăcăminte: o geacă de piele de culoare neagră, blugi negri cu ținte metalice la buzunarele din față, 2 (două) tricouri din care unul de culoare alb-argintiu și unul negru un imprimeu în partea din față, în formă de vultur, mai multe obiecte de igienă personală și un ghiozdan albastru”, specifică aceeaşi sursă.

“În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, solicită IPJ Suceava. (ZCH NEWS; FOTO: IPJ Suceava)

ub
pietricica turism