***** ACTUALIZARE: Consiliul Județean Neamț se va întruni în plen pe 28 februarie, la ora 15.30. Convocarea a fost deja anunțată pe site-ul instituției (detalii aici), iar pe ordinea de zi se află 19 proiecte și 9 informări (detalii aici).

Grupul consilierilor județeni liberali din Neamț solicită conducerii Consiliului Județean Neamț să convoace o ședință ordinară pentru data de 28 februarie, în vederea asigurării continuității proiectelor importante pentru nemțeni.

Consilierii județeni liberali consideră că se impune convocarea unei ședințe pentru că până la urma urmei este vorba despre a face administrație, nu despre acțiuni politicianiste. Și cei care au de gând să facă politică pe banii nemțenilor să renunțe la idee, deoarece la Consiliul Județean trebuie să ne ocupăm de problemele cetățenilor. Considerăm că în timp se va vedea cine face cu adevărat administrație în folosul cetățenilor, nu doar cine declară că datoria lui este să ”facă administrație, nu politică”. Consilierii județeni liberali din Neamț susțin activitatea transparentă, legală și în folosul cetățenilor.

În ceea ce privește proiectul de buget pentru anul 2018 considerăm că acesta trebuie votat doar în  momentul în care s-a finalizat dezbaterea publică. Așa cum am anunțat în urmă cu două zile, Grupul Consilierilor PNL din CJ Neamț a transmis o invitație către toți colegii consilieri județeni din Neamț pentru a organiza o dezbatere publică pe marginea proiectului de buget pentru anul 2018 al județului Neamț.

Ne menținem poziția prin care afirmăm că proiectul de buget al județului Neamț trebuie să aibă la bază consens politic, o gândire de dezvoltare durabilă și să respecte legislația în domeniu.

Grupul Consilierilor județeni PNL Neamț

Lider grup CJ PNL Florin Hopșa