izotec

csm ceahlaul siglaFotbaliştii de la CSM Ceahlăul mai au o săptămână în faţă pentru a se bucura de vacanţă. Ei se vor reuni, luni, 16 ianuarie, la ora 10:00, pentru a începe pregătirile pentru a doua parte a sezonului. Lideri numai cu victorii în seria a II-a a Ligii a V-a, Apostol şi compania se vor antrena până pe 3 februarie în localitate, după care, între 4 şi 12 februarie, vor efectua un cantonament de pregătire la Sovata. Din punct de vedere al lotului, profesorul Toader Şteţ, antrenorul principal a anunţat că se vor ivi câteva noutăţi.

“Vom mai promova o serie de jucători tineri din localitate. Căutăm să pregătim echipa pentru sezoanele următoare. Când vom promova în Liga a IV-a lotul să fie deja pregătit cel puţin pentru promovarea în Liga a III-a”.

Şteţ a mai spus că toţi jucătorii şi staff-ul tehnic sunt cu toate drepturile financiare achitate la zi. “Ceea ce s-a discutat, ne-a fost dat. Suntem într-o situaţie fastă din acest punct de vedere, pentru că aţi văzut şi dvs. ce se întâmplă actulmente în fotbalul românesc. Suntem un caz fericit. E o situţie bună şi trebuie să răsplătim eforturile prin rezultate bune”.

Cel mai probabil, campionatul Ligii a V-a se va relua la începutul lunii martie. În prima etapă din retur pietrenii au meci acasă cu Stejarul Ţibucani. În tur, scorul a fost 4-2 (2-2) pentru CSM Ceahlăul. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

ub
pietricica turism