Marți, 4 aprilie, de la ora 14:30, la Sala de Festivități a Consiliului Județean Neamț, va avea loc spectacolul pentru copii “Călătorie Muzicală”, anunţă Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copiilor (DGASPC) Neamț, care este  partener în derularea acestei manifestări. Este vorba de “un concert de muzică clasică pe acorduri de Mozart și Vivaldi susținut de un cvartet de coarde al Filamonicii Botoșani”, precizează organizatorii.

“Spectacolul face parte dintr-un proiect național derulat de Clasicton Event în colaborare cu Raiffeisen Bank prin care și-au propus să concerteze gratuit în sprijinul copiilor care doresc să pătrundă în minunata lume a muzicii clasice. Concertul va dura o oră și va purta copiii într-o călătorie imaginară în Austria și Italia, pe muzica lui Mozart și Vivaldi, iar pentru a facilita înțelegerea acestui gen muzical un moderator le va explica interactiv ceea ce vor auzi”, potrivit aceleaşi surse.

Vor participa copiii din sistemul de protecţie al judeţului Neamţ, precum şi copii de la mai multe şcoli din Piatra Neamţ. (ZCH NEWS)

pietricica turism