izotec

Fotbaliștii juniori de la Bradul Roznov s-au situat pe locul al treilea la prima ediție a Cupei Fair Play, desfășurată sâmbătă, 5 august, la Onești. Elevii profesorului Marius Anghel au câștigat finala mică, scor 3-0 cu Olimpia Junior Onești, gazda întrecerilor. Toate cele trei goluri au fost reușite de Vlad Atănăsoaiei.

La Cupa Fair Play, de la Onești, au mai participat ehipele Sporting Bacău, Trotuș Onești, Viva Activ Buhuși și LPS Bacău. Turneul a fost câștigat de Trotuș Onești care, în finala mare, a dispus cu 2-1 de LPS Bacău. Până a ajunge în finala mică, Bradul Roznov a învins cu 1-0 pe Sporting Bacău și cu 4-1 pe Viva Activ Buhuși și a pierdut cu 0-2 cu Trotuș Onești.

Pe lângă clasarea pe locul al treilea, fotbaliștii de la Bradul Roznov au plecat acasă și cu un important premiu individual, căpitanul Matei Lungu fiind declarat cel mai tehnic jucător.

Lotul echipei Bradul Roznov: Ștefan Mirăuți, Andrei Japalela, Alexandru Motfolea, Nicușor Ianoș, Andrei Albeț, Teodor Mihăiesei, Cosmin Măzăreanu, Silviu Teleucă, Andrei Bucătariu, Matei Lungu (cpt.), Vlad Atănăsoaiei, Lucian Darangiu, Andrei Ianoș, Robert Racu, Adrian Apreutesei. Antrenor, prof. Marius Anghel. (Ana MOISE)

ub
pietricica turism