izotec

Un bărbat de 55 de ani din Petricani a trecut printr-o adevărată aventură sâmbătă, 5 august, când a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri. După cum a stabilit echipajul medical de pe ambulanța care l-a preluat, cetățeanul era turmentat (a avut ca diagnostic starea de etilism acut), ceea ce explică faptul că a ajuns în puț. Cineva l-a văzut, a sunat la 112, dar a și mobilizat vecinii pentru a-l extrage pe ghinionist din fântână.

La locul indicat de apelant s-au deplasat opt pompieri militari cu o autospecială de stingere şi autospecială de capacitate mică din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamţ şi un voluntar cu un tractor din cadrul SVSU Petricani”, a precizat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. ”Echipajul de pompieri a acordat primul ajutor persoanei scoase din fântână de către cetăţeni şi a predat-o echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean, solicitat la locul intervenţiei”.

Având câteva contuzii, bărbatul a fost predat medicilor de la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Târgu Neamț.

C.M.

ub
pietricica turism