izotec

Aparținătorii pacienților internați în Spitalul Județean de Urgență (SJU) Neamț vor avea la dispoziție anumite intervale orare în care pot obține informații de la medicul curant.

Programul este stabilit de conducerea spitalului în funcție de cerințele medicilor șefi de secție. Aceștia trebuie să țină cont de activitatea fiecărui medic pentru a putea adapta timpul pe care-l pot aloca discuțiilor cu aparținătorii potrivit orelor de activitate în secție (ce include și partea de completare a fișelor de pacienți, registrelor medicale, externărilor și altor documente) și în policlinică (dacă medicul are și program în ambulatoriu), gărzilor, gravității medii a cazurilor de pacienți internați și altor criterii. “Se lucrează la programul pentru aparținători, potrivit sugestiilor medicilor șefi de secție”, precizează dr. Silviu Dan Verzea, directorul medical al SJU Neamț.

Zilele acestea va fi gata și programul de vizită pentru oricine dorește să ajungă la pacienții internați. La SJU, în cursul săptămânii, orele de vizită sunt în intervalul orar 15-20, cu câteva excepții în anumite secții. În week-end, programul de vizită va fi între orele 10-20, doar la maternitate și neonatologie programul fiind de două ore, ca o formă de respect față de personal și față de mămici și nou-născuți. (C.I.)

ub
pietricica turism