izotec

Actualizare: Victima accidentului de parapantă a fost identificată. Este vorba despre Bogdan A., de 38 de ani, din Roman, un bărbat pasionat de zbor, cu permis de planorist categoriile A şi B. Maşina lui a fost găsită în apropierea dealului de pe care a căzut, iar poliţiştii au audiat un martor care a spus că l-a văzut lansându-se, apoi pierzând controlul şi câzând de la o înălţime destul de mare. Bătea vântul şi este posibil ca, din acest motiv, parapanta să se fi închis pe o parte, condiţii în care trebuie manevrată imediat, în caz contrar petrecându-se prăbuşirea.

Bărbatul era echipat cu costum special şi purta cască, prevăzută cu cameră de luat vederi. În cazul în care camera era pornită, poliţiştii vor viziona înregistrarea şi astfel se vor lămuri în privinţa împrejurărilor în care s-a petrecut tragicul accident.

Știre inițială: Un tânăr, care pare să fi avut în jur de 30 de ani, a murit, în această (13 septembrie) după-amiază, după ce-a căzut cu parapanta în zona poligonului de la Gâdinţi.

Pompierii au fost anunţaţi de un martor, care a sunat la 112, s-au dus la locul indicat – o zonă greu accesibilă, dar din păcate n-au mai avut ce face pentru viaţa bărbatului.

Cazul a fost preluat de poliţie. (C.M.)

ub
pietricica turism