Actualizare: în această seară suspectul a fost depistat și reținut în localitatea Borsec, dn județul Harghita, în timp ce mergea pe strada. Polițiștii din județul Neamț îl vor prelua sub escortă și-l vor conduce la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, în vederea audierii.

Știre inițială

Polițiștii nemțeni caută un bărbat de 30 de ani, din Roman,  care şi-a aruncat tatăl de la balcon în după-amiaza de 23 februarie. Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, a căzut pe o copertină de la etajul I, apoi pe pământ, însă nu a suferit leziuni grave.

„Din momentul confirmării faptei și a preluării anchetei de către procurorul criminalist, mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate pentru depistarea celui în cauză, care se sustrage urmării penale”, se arată în comunicatul IPJ  Neamţ. „Bărbatul se numește VÂRGOLICI CĂLIN CĂTĂLIN, iar semnalmentele acestuia au fost diseminate către toți polițiștii fiind efectuate activități de căutare la nivelul județului Neamț”.

Tânărul are înălțimea de 1,80 metri, circa 85 kg, constituție atletică, fața avală, ochi căprui, şi părul negru. Ultima dată a fost văzut îmbrăcat cu o geacă de piele neagră și pantaloni negri. Bărbatul este dat în urmărire națională și în consemn la frontieră.

Orice persoană care poate oferi informații despre cel în cauză, este rugată să sune la 112 sau să se adreseze cele mai apropiate unitate de poliție.

C.M.