izotec

ACTUALIZARE ALMAŞ: Accidentul de la Almaş s-a petrecut în condiţiile în care şoferul unei dubiţe (un bărbat, de 42 de ani, din Fălticeni, care nu consumase alcool), a pierdut controlul asupra direcţiei. Autovehicului a rupt parapetul unui pod şi a căzut într-un pârâu, iar conducătorul auto a fost rănit. Când a fost preluat de ambulanţă era conştient şi se plângea că-l dor picioarele. (C.M.)

**********

ACTUALIZARE AGAPIA: Poliţiştii au stabilit că accidentul de la Agapia a fost provocat de un şofer băut. Bărbatul, care are 31 de ani şi este din Crăcăoani, rula dinspre Târgu Neamţ spre Piatra-Neamţ şi, într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens. Maşina lui s-a izbit frontal într-un autoturism, care circula regulamentar, condus de o femeie, de 49 de ani, din Bucureşti. Ambii şoferi au fost răniţi, precum şi o pasageră din maşina de Bucureşti, o femeie, de 46 de ani, din Ilfov. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. (C.M.)

************

ŞTIRE INIŢIALĂ: Două accidente s-au petrecut, unul după altul, în această după-amiază (6 aprilie). În ambele cazuri a fost solicitată descarcerarea, dar, până la urmă, participanţii la trafic au scos ei înşişi victimele din autoturisme.

Primul accident a fost la Agapia, unde două maşini s-au izbit frontal şi 3 persoane au fost rănite. “La faţa locului s-au deplasat 5 subofiţeri, cu o autospecială care are modul de descarcerare, dar victimele fuseseră scoase şi preluate de două ambulanţe, care le-au transportat la spital”, a declarat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Al doilea accident s-a petrecut la Almaş, unde un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului. Persoana care a sunat la 112 a spus că şoferul are picioarele blocate sub bord. Totuşi a fost scos din maşină până să ajungă pompierii de la descarcerare. Vom reveni cu detalii. (C.M.)

ub
pietricica turism