Fostul purtător de cuvânt al ISU Neamț, care a condus vreme de un an și o lună Secția de pompieri Huși, s-a întors la Piatra-Neamț. Motivația a fost, inițial, de natură personală. Lt. Grancea a cunoscut o domnișoară, care s-a angajat la ISU, după plecarea lui la Huși, și cum are de gând să-și întemeieze o familie, a decis să se întoarcă. A dat examen pentru funcția de comandant al Detașamentului Piatra-Neamț, devenită vacantă după promovarea lt. col. Cătălin Leonte, și a reușit.

“Nu pot spune că nu mi-a plăcut la Huși, unde am fost adjunct, iar de la începutul acestui an am preluat atribuțiile de comandant, dar nu se compară situația operativă cu cea de la Piatra-Neamț”, a declarat lt. Andrei Grancea. “Și dacă tot aveam experiența de la ISU Neamț și cunoșteam oamenii, am decis să mă întorc. Dar primul motiv a fost cel personal”.

Pe lângă funcția de comandant, lt. Grancea o va gira și pe cea de purtător de cuvânt, cel puţin săptămâna aceasta, cât slt. Adrian Rotaru este în concendiu. (C.M.)

pietricica turism