0:00

”Programați” la arestare pentru port de armă, scandal și minciuni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAndreea Florentina Blaga (18 ani) și un prieten de-al ei, Cosmin Florin Onu, ambii din Piatra Neamț, sunt programați pentru arestare luni, 22 octombrie, dată până la care polițiștii trebuie să pună în aplicare mandatele de aducere emise pe numele lor și să-i prezinte în fața instanței. Despre tânără, a apărut o informare pe un buletin de presă al Poliției Neamț, la începutul lunii august, când i s-a întocmit dosar penal pentru deținere sau port fără drept de armă neletală supusă autorizării. Numai că povestea e un pic mai complicată și nu doar simpla deținere a unui pistol cu gaze este ”păcatul” fetei. Polițiștii au găsit arma, în contextul în care i-au făcut o percheziție la domiciliu, după un incident în public.

În seara de 2 august, Florin Cosmin Onu, care era însoțit de tânără, se afla pe strada Progresului din Piatra Neamț, unde a avut o altercație cu un alt bărbat. L-a amenințat că-l împușcă și-i dă foc la locuință. Au intervenit polițiștii, au stabilit că Onu deținea un pistol, neletal și neautorizat, și au întocmit dosar penal pe numele lui, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, amenințare și deținere fără drept de armă supusă autorizării. Încercând să-și ajute prietenul, tânăra a spus polițiștilor că numele lui este Andrei Alexandru Purice, motiv pentru care este acuzată și de mărturie mincinoasă.

Dosarul privind propunerea de arestare a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Piatra Neamț în ziua de 18 octombrie și are termen în prima zi a săptămânii viitoare. (C.M.)

 

Articolul precedentANUNȚ ISU ”Petrodava” Neamț: Relațiile cu publicul pe domeniul avizare/autorizare își mută sediul
Articolul următorFemeie însărcinată implicată într-un accident, o mașină s-a răsturnat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.