0:00

Contestațiile la punctajele primite de candidații din acest an la gradațiile de merit au început să fie depuse de astăzi, 19 iulie, la Inspectoratul Școlar Judeţean (ISJ) Neamț. Rezultatele finale vor fi aflate în data de 27 iulie, după validarea lor de către Consiliul de Administrație al IȘJ Neamț. Sunt 254 de cadre didactice și personal didactic auxiliar care au intrat în competiția din acest an. Pentru cadrele didactice de predare, pentru cele de conducere, îndrumare și control sunt 180 de gradații de merit și pentru personalul didactic auxiliar sunt 25 de gradații de merit, acordate anul acesta. Bonificația este 25% din salariul de bază pe timp de 5 ani. Punctajul minim de calificare a fost stabilit la 65, anul acesta.

Punctaje mari pentru gradațiile de merit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin lista afișată ieri de IȘJ Neamț, reiese că, dintre candidații personal didactic auxiliar, s-au înscris 4 administratori patrimoniu pentru 3 gradații de merit ce se pot acorda și restul sunt administratori financiari pentru 6 gradații de merit. La categoria personalului didactic de conducere, îndrumare și control sunt 11 candidați, pentru doar 9 gradații. Detașat, înainte de soluționarea contestațiilor, conduc la punctaje candidații de la Casa Corpului Didactic, de la ISJ Neamț, dar și candidații de la Roman, Piatra Neamț sau Pipirig. Ultima zi pentru depunerea contestațiilor este 23 iulie. (C.I.)

Articolul precedentDr. Chetreanu a pierdut procesul cu spitalul și a deschis altul în care cere bani
Articolul următorNEAMȚ Asistenții de la Ambulanță și-au făcut sindicat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Era bine daca postati si listele. Acestea au fost afisate doar la avizierul isj si oamenii s-au descurcat cum au putut sa afle rezultatele.
    Era tehnologiei……! Si sa nu spuneti ca din cauza protectiei datelor personale nu se mai posteaza on-line!!!!!

Comentariile sunt închise.