0:00

După amiaza de 13 decembrie a fost cu ghinion pentru 8 nemțeni, care și-au petrecut noaptea în Arestul Poliției, după ce-au primit ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore.

Primul a fost un bărbat de 35 ani, din comuna Cordun, cercetat pentru amenințare, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu. El a avut o ceartă puternică cu concubina lui, în ziua de 10 decembrie, iar seara s-a dus la locuința tatălui femeii, din comuna Horia, l-a bătut și l-a amenințat.

Alți doi tineri, de 28 și 36 de ani, din Roman, au fost reținuți pentru că, în noaptea de 16 spre 17 octombrie, au pătruns în curtea unei locuințe, de unde au sustras bunuri în valoare de 2.000 lei. Ei sunt cercetați pentru furt calificat.

Aglomerație în Arestul Poliției: 8 reținuți într-o singură după-amiază, ZCH NEWS - sursa ta de informații”În ziua de 13 decembrie, ora 13:20, Poliția municipiului Roman a fost sesizată de un minor de 15 ani din comuna Tămășeni, despre faptul că în timp ce se afla în parcul municipal, trei persoane necunoscute l-au acostat iar prin violență l-au deposedat de un telefon mobil și o tabletă în valoare de 1.500 lei”, a declarat comisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț. „În urma cercetărilor, suspecții au fost identificați și depistați de polițiști. Cei trei tineri au vârste de 17 ani și, respectiv, 18 ani, și sunt domiciliați în comunele Boghicea și Horia”.

Astăzi, la fel ca toți ceilalți reținuți, cei doi vor fi prezentați parchetului, cu propunerea de arestare preventivă, pentru tâlhărie.

Ultimii doi reținuți au 28 și, respectiv, 33 de ani, și sunt din Roznov. ”Realizările” lor au fost trecute în revistă de comisarul Constantin Irina: „În luna decembrie 2016, suspectul de 28 ani a fost reclamat că a întreținut acte sexuale cu o minoră de 14 ani, pe care a agresat-o fizic în luna mai 2017 și a amenințat-o cu acte de violență în luna septembrie 2017. Același bărbat este suspect de conducerea unui autovehicul pe DN 15, fără a poseda permis de conducere. Polițiștii au mai stabilit faptul că suspectul a agresat fizic și amenințat alte trei persoane. Bărbatul de 33 ani este suspect că a fost în autovehiculul condus de suspectul de 28 ani și a refuzat să dea declarații cu privire la unele fapte despre care avea cunoștință, favorizându-l astfel pe acesta din urmă. Ambii bărbați au fost reținuți pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă”. (C.M.)

Articolul precedentUrmărit reţinut de jandarmii nemţeni
Articolul următorACTUALIZARE MINUTA INSTANȚEI Studentul care și-a înjunghiat colegii de cameră – condamnat pe viață
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.