0:00

Dragoș Chitic, însoţit de reprezentanți ai departamentelor Învățământ și Investiții din cadrul primăriei, a inspectat astăzi, 17 august, Școala nr. 2 și Școala nr. 8, informează Primăria Piatra Neamţ, într-un comunicat de presă.

FOTO Primarul Chitic în inspecţie la şcoli, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La fiecare dintre cele două școli, primarul Dragoș Chitic s-a întâlnit cu directorii și administratorii  unităților de învățământ, dar și cu consilieri locali, membri ai consiliilor de administrație”, potrivit sursei citate.

FOTO Primarul Chitic în inspecţie la şcoli, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Mai sunt ceva mai mult de trei săptămâni până la începerea  noului an școlar, iar școlile din Piatra Neamț trebuie să-și primească elevii în cele mai bune condiții. Astăzi m-am deplasat la două unități de învățământ din oraș pentru a  stabili ce mai este de făcut pentru confortul și siguranța elevilor”, a declarat Dragoș Chitic.

FOTO Primarul Chitic în inspecţie la şcoli, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimăria Piatra Neamţ anunţă că, în perioada imediat următoare, se vor realiza lucrări de reasfaltare a terenurilor de sport de la cele două școli (asfaltare completă la Școala nr. 2 și asfaltare parțială la Școala nr. 8).

FOTO Primarul Chitic în inspecţie la şcoli, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Mulțumesc directorilor unităților școlare precum și cadrelor didactice implicate în această perioadă în acțiunea comună de întreținere și modernizare a școlilor.  Îi asigur pe elevii care învață în Piatra-Neamț că  primul clopoțel al noului an școlar va găsi unitățile de învățământ din oraș în condiții optime”, a mai adăugat edilul municipiului. (ZCH NEWS; FOTO: Primăria Piatra Neamţ)

Articolul precedentACTUALIZARE Copac căzut peste un bărbat la Tazlău
Articolul următorȘeful Poliției Iași și-a luat rămas-bun de la colegi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.