0:00

2000 de lei amendă pentru 20 de porci ”de contrabandă”, ZCH NEWS - sursa ta de informații• Transporta animale pentru care nu deținea documente sanitar-veterinare

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 10, polițiștii din comuna Plopana au depistat în trafic, pe DJ 241D, un tânăr de 21 de ani, din comuna Gîrleni, județul Bacău, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta 20 de porcine, fără documente sanitar-veterinare.
Față de conducătorul auto reprezentanții DSV Bacău au luat măsura sancţionării contravenționale cu amendă în cuantum de 2000 de lei.

• Depistați în flagrant și cercetați pentru tăiere ilegală și furt de arbori

La data de 16 martie a.c., polițiștii au depistat în flagrant un minor de 16 ani și un tânăr de 20 de ani, ambii din comuna Agăş, care au tăiat ilegal şi sustras din pădurea O.S. Ciobănuş 4 arbori esenţă răşinoase.
Materialul lemnos, în volum de 3,309 mc şi valoare de 620 lei, a fost confiscat şi predat O.S. Ciobănuş.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

* Condamnat la închisoare pentru tentativă la omor, depistat

La data de 16 martie a.c., polițiștii au depistat un tânăr de 22 de ani, din Dărmănești, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Tânărul în cauză a fost condamnat de Tribunalul Bacău la o pedeapsă de 4 ani închisoare pentru tentativă la omor și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

* Depistat la scurt timp după ce a sustras un telefon mobil

La data de 16 martie a.c., polițiștii au fost sesizați de o tânără de 27 de ani, despre faptul că i s-a sustras un telefon mobil în valoare de 400 de lei, în timp ce se afla în Piața Miorița din municipiul Bacău. La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică formată din polițist și jandarm. În urma verificărilor, efectuate în baza semnalmentelor, echipajul de siguranță publică a depistat în scurt timp un bărbat de 31 de ani, din Bacău, asupra căruia a fost găsit telefonul sustras. Cel în cauză a recunoscut că, pe la 14:45, în timp ce se afla în Piața Miorița, a profitat de neatenţia unei vânzătoare și i-a sutras, de pe o masă, telefonul mobil, pe care intenționa să-l comercializeze. Bunul sustras a fost restituit persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

(ZCH News)

sursa: IPJ Bacău

 

 

 

 

 

Articolul precedentProblema apei la Piatra Neamț: Consiliul Județean s-a fript cu ciorbă, Prefectura suflă în iaurt
Articolul următorNeamț: Doi bătrâni nu s-au lăsat păcăliţi de escroci
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.