0:00

Demiterea lui Lazăr, pe repede înainte sau cu frâna de mână trasă?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEmilia Arcan, președinta Consiliului Județean (CJ) Neamț, a anunțat miercuri, 03 februarie, că, până la finalul acestei săptămâni, „vom avea surprize” cu privire la situația de la Spitalul Județean.  Surprizele depindeau, însă, de raportul pe care conducerea legislativului nemțean îl aștepta, până astăzi, din partea Consiliului de Administrație, cu privire la activitatea managerului Spitalului Județean Neamț, medicul Ioan Lazăr. „Nu am primit raportul până la această oră (n.red. 14.45, joi, 04 februarie), dar ziua de lucru nu s-a încheiat încă și, oricum, nu s-a încheiat nici săptămâna. Vreau să înțelegeți că nu este prioritatea mea să demit oameni. Nu de asta sunt aici, dar este inadmisibil să pierzi 70 și ceva de miliarde, în condițiile în care sunt spitale care, atunci când primesc finanțare, nu știu cum să se grăbească să investească banii. Așteptăm acel raport”, a declarat Emilia Arcan, președinta CJ Neamț.

Se așteaptă și părțile bune din raport

Întrebată dacă nu s-a grăbit, totuși, cu afirmațiile de miercuri, de vreme ce nu a primit încă raportul, președinta legislativului nemțean a spus: „Noi știm ce este în acel raport. Adică știm ce probleme sunt. Acum așteptăm să vedem și părțile bune pentru a vedea cum stau lucrurile”.

Pentru demiterea medicului Lazăr din fruntea Spitalului Județean este nevoie doar de dispoziția președintelui de CJ Neamț, după cum ne-a spus doamna Arcan. Rămâne de văzut dacă această săptămână se încheie cu un manager de spital în funcție sau demis.

Andreea Amariei

 

 

 

 

 

Articolul precedentDNA Bacău trimite în judecată nevasta unui cunoscut director din Neamț
Articolul următorNeamț: fostul şef al Arestului a scăpat de închisoare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. după ce ai fost instalată nu mai ai aceeași față ,,zâmbitoare,,. cât te costă look-ul?.
    LOCUL oricum te-a costat ceva ….câteva capete..deocamdată doar atât.
    Cum îndrăznești să-l jignești pe D-L DR (…)?

Comentariile sunt închise.