0:00

Un poliţist a refuzat şpaga de 1.500 lei * „Ofertantul” e cercetat pentru dare de mită!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn poliţist din judeţul Iaşi a refuzat o şpagă de 1.500 de lei. Ca urmare, „ofertantul” a fost prins, marţi 19 ianuarie, în flagrant, şi s-a ales cu dosar penal.

„Un agent de poliţie din cadrul unei Secţii de Poliţie Rurală – IPJ Iaşi a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Iaşi despre faptul că M.C.C., fiind surprins în timp ce conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere, i-a promis o sumă de bani cu scopul de a nu-i întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii în cauză. În data de 19.01.2016, echipa operativă constituită din lucrători ai S.J.A. Iaşi sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a procedat la organizarea şi realizarea acţiunii de prindere în flagrant, M.C.C. fiind surprins imediat după ce a oferit agentului de poliţie, denunţător în cauză, suma de 1.500 lei în scopul arătat mai sus şi i-a promis, totodată, că-i va remite şi alte bunuri la o dată ulterioară”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Iaşi.

Tot marţi, 19 ianuarie, procurorul de caz a dispus începerea urmăririi penale faţă de suspect cu privire la săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar ulterior, a dispus şi punerea în mişcare a acţiunii penale. Faţă de inculpat nu s-a luat nicio măsură preventivă, întrucât acesta a recunoscut fapta comisă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCălin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin aşteptaţi astăzi la Neamţ
Articolul următorConstantin Iacoban și-a semnat ordinul de încetare a mandatului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.