0:00

Oraş întreg, aproape 48 de ore în frig * Avarie la furnizorul de gaz metan, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAvaria apărută la sistemul de transport al gazelor naturale ce alimentează municipiul Câmpulung Moldovenesc nu a fost remediată, astfel că locuitorii sunt, în continuare privaţi de căldură în casă, se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Prefecturii Suceava.

“Au fost suplimentate echipele de intervenţie ale SC TRANSGAZ Mediaş, iar începând cu ora 6:00 se intervine cu o instalaţie de producere abur de înaltă presiune pentru deblocarea conductei. În situaţia în care, prin acest procedeu tehnic, nu se reuşeşte deblocarea conductei, se are în vedere realizarea unui by-pass suprateran pe lungimea conductei ce subtraversează pârâul Izvorul Alb. Termenul de execuţie al acestei variante este de aproximativ 10 ore”, se precizează în comunicatul citat.

La nivelul municipiului Câmpulung Moldovenesc, în ultimele 12 ore s-a înregistrat o dublare a consumului de energie electrică, dar care nu a creat probleme tehnice în asigurarea continuităţii furnizării acestui serviciu. „Începând de marţi seară, Colegiul Militar Naţional Ştefan cel Mare s-a aprovizionat cu CLU şi a fost pornită centrala proprie ce funcţionează pe acest tip de combustibil”, se mai specifică în comunicatul Prefecturii Suceava.

Primarul municipiului, Mihăiță Negură, a declarat presei că doar la Colegiul Silvic „Bucovina” s-au suspendat cursurile miercuri, 20 ianuarie, pentru celelalte unități școlare fiind găsite soluții alternative. Sunt afectați 1.950 de consumatori, dintre care 1.600 sunt consumatori casnici, iar 350 sunt instituții și agenți economici. (ZCH NEWS; FOTO: Prefectura Suceava)

Articolul precedent„Protestatarul” care l-a huiduit pe Liviu Dragnea are dosar penal
Articolul următorOrdinul privind demiterea lui Iacoban aşteptat în jumătate de oră la CJ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.