0:00

Percheziţii la persoane bănuite de furt de material lemnos, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii din judeţul Iași efectuează, vineri, 15 ianuarie, 11 percheziții la persoane bănuite că ar fi tăiat și sustras material lemnos dintr-o pădure proprietate privată, aparţinând mai multor persoane fizice, urmând să fie puse în aplicare mai multe mandate de aducere și citații, conform unui comunicat de presă al IGPR.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, efectuează  11 percheziţii în comunele  Ţibana şi Mădârjac, din judeţul Iaşi. Percheziţiile vizează domiciliile unor persoane  bănuite de  tăiere şi sustragere de material lemnos dintr-o pădure proprietate privată, aparţinând mai multor persoane fizice, neasigurată cu pază. La activităţi participă peste 100 de poliţişti, de ordine publică, de investigaţii criminale, de investigare a criminalităţii economice, criminalişti, împreună cu luptători SAS. Urmează a fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere şi citaţii”, se precizează în comunicatul citat.

Zona va fi survolată de un elicopter, în scopul surprinderii unor eventuale  acţiuni  de ascundere a unor bunuri şi comunicării cu forţele de la sol. Acţiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor şi al reprezentanţilor Direcţiei Silvice Iaşi. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPIATRA-NEAMŢ: Vrei o carte de Eminescu? Mergi în faţa Teatrului Tineretului!
Articolul următorFC CEAHLĂUL: Antrenor şi jucători noi
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.