0:00

10.000 de cutii de lapte confiscate de poliţie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii băcăuani au confiscat, joi, 10 decembrie, peste 10.000 de cutii cu lapte, care erau transportate fără documente de însoțire și cu un autovehicul neautorizat pentru transportul produselor de origine animală, potrivit unui comunicat de presă.

Autoutilitară cu probleme se deplasa pe strada Republicii din Bacău, iar la volan se afla un bărbat, de 27 de ani, din localitate.

„Polițiștii au stabilit că cel în cauză, angajat al unei societăți comerciale, transporta 10.836 cutii de lapte semidegresat, a câte 200 ml fiecare, pentru care bărbatul nu deținea documente de însoțire. De asemenea, din verificări polițiștii au stabilit că autotutilitara în cauză nu avea avizată autorizatia sanitar-veterinară pentru transport produse de origine animală, pe anul 2015”, se menţionează în comunicatul citat.

A fost solicitat sprijinul reprezentanţilor DSVSA Bacau, care au constatat neconcordanțe între marfa transporată și declarațiile de conformitate prezentate. Societatea comercială a fost amendată cu 5.000 de lei. Cele peste 10.000 de cutii cu lapte au fost confiscate. (ZCH NEWS)

Articolul precedentConstantin Iacoban la „Cinema, mon amour“
Articolul următorCopil accidentat pe strada Şcolii
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.